ABOUT ME - Asniza Khalid Asniza Khalid: ABOUT ME

ABOUT ME


SELAKU PENULIS DAN PEMILIK BLOG : NORHASNIZA BINTI KHALID

Seorang ibu yang lahir pada tahun 1984, mempunyai 3 orang cahayamata perempuan kesemuanya, yang dulu dikenali sebagai mamaniza.com

Minat menulis, dan mula berkecimpung dalam dunia blogging sekitar tahun 2005 dengan hanya sekadar suka-suka. Jika sebelum ini domain blog mamaniza.com hanya berkisar tentang cerita peribadi dan tips kekeluarga serta perjalanan kehidupan, kini ia kembali setelah 6 tahun berehat.

Berdomain baru, atas nama sendiri, asniza.com bakal menulis sesuatu yang lebih matang sesuai dengan perkembangan usia menginjak 40 an. Hidup perlu ada perubahan, dan bukan hanya ditakuk lama.

Penulis bercadang untuk menulis , mengulas tentang isu semasa yang dihadapi global ataupun bercerita tentang sesuatu yang dirasakan sesuai untuk dibaca semua golongan.

Keseluruhan blog adalah dalam Bahasa Melayu. Segala informasi di dalam blog yang dikongsikan oleh penulis sendiri adalah hanya sekadar bertujuan untuk kebaikan bersama. Semoga menjadi manfaat untuk semua pembaca. 

Segala pertanyaan boleh diajukan :

EMAIL : princessikhazulaika@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Semua komen adalah tertakluk di bawah tanggungjawab anda sendiri. Sebarang bahasa kesat, maki hamun, unsur berbau perkauman dan ugutan akan didelete serta merta. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, link url/link tidak akan disiarkan. Sila tinggalkan komen yang telus dengan fikiran yang waras.

Terima Kasih.

Asniza Khalid ©